Regulamentul tombolei FC Viitorul Onești!

Toți spectatorii care dețin abonamente sau bilete de intrare la meci vor primi un bilet de tombolă gratuit la intrarea în stadion, pe baza cărora vor participa la tragerea la sorți pentru premii.

Fiecare bilet va avea două jumătăți înseriate, participanții vor rupe în două jumătăți egale, una dintre ele va fi introdusă în cutia dedicată tombolei, iar cealaltă jumătate va rămâne în posesia participanților pentru validarea numărului de serie câștigător.

Angajații clubului și membrii familiilor acestora nu au voie să participe la tombolă. Este interzisă comercializarea sau transferul biletelor de tombolă către alte persoane.

La pauza meciului, crainicul va anunța momentul tombolei și o persoană din public va efectua extragerea a 3 câștigători din cutia cu biletele de tombolă.

Premiul I constă într-un tricou oficial al echipei de fotbal, premiul II constă într-o eșarfă oficială a echipei de fotbal, iar premiul III constă într-un fanion oficial al echipei de fotbal.

Numerele de serie câștigătoare vor fi anunțate public de către crainicul stadionului, deținătorii serilor câștigătoare vor trebui să prezinte jumătatea de bilet cu aceeași serie pentru a revendica premiul.

În cazul în care câștigătorii nu se prezintă în termen de 10 minute de la anunțarea lor, se va efectua o nouă extragere la sorți pentru a desemna un alt câștigător.

Tombola este organizată în conformitate cu toate reglementările legale și securitatea publică este asigurată în timpul procesului de extragere la sorți.

Clubul de fotbal își rezervă dreptul de a modifica sau anula tombola în orice moment, cu notificare prealabilă către participanți.

Prin participarea la tombolă, participanții sunt de acord să respecte regulamentul de mai sus și să accepte deciziile luate de organizatori în legătură cu desfășurarea tombolei.

Newsletter

Aboneaza-te la noutatile echipei noastre!

[mc4wp_form id="838"]