FC VIITORUL ONESTI

Filosofia echipei

Filosofia clubului nostru de fotbal și a Academiei de Fotbal Viitorul Onești se bazează pe principii solide: educația prin sport, fotbalul la noi acasă și zborul spre viitor. Aceste moto-uri reflectă valorile și obiectivele noastre esențiale și ne ghidează în dezvoltarea jucătorilor noștri tineri într-un mod integrat.

    1. Educația prin sport:

    2. În cadrul Academiei de Fotbal Viitorul Onești, credem că sportul, în special fotbalul, are un potențial uriaș de a oferi o educație completă. Nu ne limităm doar la antrenarea abilităților fotbalistice ale tinerilor jucători, ci le oferim și o bază solidă în dezvoltarea personală. Ne concentrăm pe aspecte precum caracterul, disciplina, fair-play-ul și spiritul de echipă. Promovăm valori cum ar fi respectul, perseverența, responsabilitatea și loialitatea. Prin fotbal, ne propunem să-i învățăm pe tinerii jucători să devină modele de comportament, să-și dezvolte caracterul și să aibă un impact pozitiv în comunitatea noastră.

  1. Fotbalul la noi acasă:

  2. Ca club și Academie, suntem mândri să facem parte din această comunitate locală. Ne angajăm să promovăm valorile și cultura locală prin fotbal și să ne implicăm activ în proiecte sociale. Organizăm evenimente în comunitate și susținem participarea locală. Ne dorim ca jucătorii noștri să se simtă conectați la comunitatea din care fac parte și să fie într-o continuă interacțiune cu aceasta. Îi încurajăm să devină ambasadori ai comunității și să contribuie la dezvoltarea sa pozitivă prin intermediul fotbalului.

  3.  
  4. Zbor spre viitor:

  5. În Academia noastră de Juniori, avem o viziune orientată spre viitor și ne străduim să fim un loc de dezvoltare progresist și inovator pentru tinerii jucători. Încurajăm elevii să-și urmeze visele, indiferent dacă este vorba de fotbal profesionist sau de alte domenii ale vieții. Investim în dezvoltarea tehnică, tactică și mentală a jucătorilor noștri și le oferim acces la cele mai bune facilități și resurse disponibile. Ne dorim să-i pregătim pe tinerii noștri jucători pentru provocările viitoare și să le oferim suportul necesar în obținerea succesului pe termen lung.

În concluzie, filosofia clubului nostru de fotbal și a Academiei de Juniori se concentrează pe educația prin sport, promovarea valorilor locale și pe o viziune îndrăzneață spre viitor. Suntem dedicați dezvoltării complete a tinerilor jucători, atât pe terenul de fotbal, cât și în afara lui. Ne dorim ca acești jucători să fie bine pregătiți atât din punct de vedere tehnic, cât și personal, și să devină lideri și modele în comunitatea noastră și în lumea fotbalului.

Newsletter

Aboneaza-te la noutatile echipei noastre!

[mc4wp_form id="838"]