FC VIITORUL ONESTI

Povestea Noastră

Asociația Fotbal Club Sportiv Viitorul Curița a luat naștere în 2015, având ca scop principal educarea tinerilor prin sport, cu prioritate a celor din mediul rural din proximitatea orașului Onești, din localități precum Cașin, Curița, Mânăstirea Cașin, Oituz, Căiuți, Ștefan cel Mare, Buciumi, Helegiu, Livezi, Târgu Trotuș, Tuta. 

Începând cu luna Martie 2023 am demarat procesul de schimbare a identități către Fotbal Club Viitorul Onești, adăugând și Academia de Fotbal Viitorul Onești pentru grupe de copii sub 19 ani.

Astăzi, echipele noastre sunt înscrise în următoarele categorii: U7, U9 (2 grupe), U11 (2 grupe), U13, U15, U17 și U19 în Campionatul Național, o echipă de fotbal feminin U17 în Campionatul Național de Junioare și echipa de Seniori in Liga 3

Pentru noi, bunăstarea și educația copiilor sunt motorul principal în tot ceea ce înseamnă activitatea și inițiativele clubului. Încă de la început, eforturile noastre s-au concentrat pentru a oferi membrilor clubului FC Viitorul Onești echipamente, antrenamente, participarea la competiții importante, dar și deplasări, excursii, cadouri de sărbători și apartenența la un colectiv optimist, interesat de viitorul fiecărui jucător. 

PLANURI DE VIITOR BAZA SPORTIVĂ 

Suntem ambițioși, iar pentru următorii doi ani demarăm proiectul înființării unei baze sportive în Filipești, Com. Bogdănești. Aceasta va cuprinde terenuri de fotbal mari și mici, pentru competiții și pentru antrenamente, terenuri de tenis și de baschet. De asemenea, integrăm și piste de atletism, groapă de sărituri, vestiare și 22 de locuri alocate pentru cazare. În perioada următoare, un alt obiectiv este formarea a încă două grupe de fotbal feminin sub tutela FRF

Newsletter

Aboneaza-te la noutatile echipei noastre!

[mc4wp_form id="838"]