FC VIITORUL ONESTI

Management

Silviu Ion - Director Tehnic

 
 
 
⚽️ Cu un CV mai mult decât impresionant, Dl. Silviu Ion deținător al licenței A, UEFA, aduce echipei noastre o experiență de aproape 25 de ani!
⚽️ Începând ca antrenor în cadrul academiei de fotbal Dinamo București, a continuat ca antrenor secund al unor nume grele din fotbalul românesc și internațional, sub același blazon al câinilor roșii, precum: Mircea Rednic, Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu, Dario Bonetti, Dusan Uhrin, Cosmin Contra, Flavius Stoican, Adrian Mihalcea, Vasile Miriuță. Lista poate continua cu mulți alți antrenori de renume alături de care Dl. Silviu Ion a făcut performanțe mari pentru FC Dinamo București și pentru echipa națională U21 a României.
⚽️ Prin experiență, management și analiză, leadership, seriozitate, înțelegere profundă a pregătirii tehnice, comunicare eficientă, orientare către rezultate, viziune strategică, mentorat și formare, inovare și mai ales pasiune și devotament, Dl. Silviu Ion a contribuit decisiv la performanțele și noua imagine a clubului nostru în sezonul precedent. Promovarea în Liga a 3-a, Campioana județeană la seniori și U19, Academie cu peste 200 de jucători înscriși, clasări în topul clasamentelor la toate grupele de copii și juniori, sunt doar câteva dintre rezultatele obținute într-un timp foarte scurt alături de staff-ul său tehnic experimentat.

Newsletter

Aboneaza-te la noutatile echipei noastre!

[mc4wp_form id="838"]