FC VIITORUL ONESTI

Program Antrenamanete FETE

PERIOADA 30 OCTOMBRIE - 05 NOIEMBRIE 2023 - Antrenor Anca Bontaș / Costică Ene
LuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătăDuminică
11:00 - 12:30

 

11:00 - 12:30 14:00  
    VULPITELE GALBENE vs. FCVO  
Teren: Viitorul B Teren: Viitorul B ROMAN  

 

Echipa de fotbal feminin U17

FC Viitorul Onești nu se limitează doar la fotbalul masculin. Avem cu mândrie și o echipă de fete care concurează cu pasiune și determinare în Campionatul Național de Junioare U17.
Promovăm egalitatea de gen și încurajăm tinerele să își urmeze pasiunea pentru fotbal, oferindu-le o platformă pentru a străluci pe teren.

 Pregătiri intense ale echipei de fete U17 FC Viitorul Onești!!!💚🤍💚

⚽️ Fetele noastre se antrenează intens, sub conducerea Doamnei antrenor Anca Bontaș și Dl antrenor Costică Ene, pentru următorul meci din Campionatul Național de Junioare U17. 🇷🇴

📣 Vă așteptăm în tribune Vineri, 13 Octombrie, de la ora 15:00, să susținem echipa de junioare a FC Viitorul Onești în Campionatul Național Feminin, seria 3, etapa a 4-a.

Hai Viitorul Onești! 💚🤍💚

 
🌊🏆 Cupa Marii Negre – FC Viitorul Onești U17 Fete🏆🌊
 
 
⚽ Jocul, pasiunea și amintirile minunate continuă să însoțească echipa de fete 💚🤍 U17 Viitorul Onești 🤍💚 la Cupa Marii Negre!
⚽ Început cu o victorie pe 23 Iulie, într-un amical împotriva echipei din Râmnicu Vâlcea, turneul a continuat cu doua meciuri oficiale, luni, 24 iulie, terminate ambele la egalitate.
🌊🏆 Cupa Mării Negre se desfășoară în perioada 23 – 29 Iulie, un turneu ce reprezintă cu adevărat un mix perfect între competiție și relaxare, unde talentul fetelor noastre strălucește pe teren, iar momentele petrecute pe plajă și la terase ne apropie și ne întăresc ca echipă! ⚽🌅
📣 Sâmbătă, 10 Februarie, pe stadionul orășenesc din Mărășești s-a disputat jocul amical dintre formațiile Estera Țifești (echipă care activează în liga a 2-a) și echipa FC Viitorul Onești U17. 💚🤍
⚽️ Fetele noastre au avut o evoluție excepțională, câștigând cu 1-0 prin golul marcat de Yasmeen Sirrieh.
👏 Felicitări echipei feminine FC Viitorul Onești! 💚🤍💚

Newsletter

Aboneaza-te la noutatile echipei noastre!

[mc4wp_form id="838"]