CAMPIONII 2022 – 2023

Echipa noastră 💚🤍 FC Viitorul Onești 🤍💚 a triumfat în sezonul 2022-2023 și a devenit CAMPIOANĂ! 🎉🎉🎉
Cuvintele nu pot exprima în totalitate mândria pe care o simțim în aceste momente de glorie. Echipa noastră a dovedit că este la nivelul celor mai buni și că merită pe deplin să promoveze!
💪 Talentul neînfricat, caracterul puternic și dedicarea fără margini au fost ingredientele secrete ale succesului nostru remarcabil. Jucătorii noștri au fost adevărați lei pe teren, luptând cu pasiune și angajament de fiecare dată și demonstrând abilități extraordinare în fiecare meci.
⚽️ Fiecare gol marcat a fost o răbufnire a forței noastre și o confirmare a calităților excepționale. Jucătorii noștri au strălucit pe teren, transmițând încredere și determinare în fiecare acțiune.
👍🏻 În spatele performanțelor noastre se află o echipă extraordinară de antrenori și susținători. Le aducem felicitări acestora pentru munca lor asiduă, priceperea și strategia perfectă pe tot parcursul acestui campionat! Fără îndrumarea lor și fără eforturile lor de neclintit, victoria noastră nu ar fi fost posibilă.
🥳 Nu în ultimul rând, le dăm cele mai călduroase felicitări suporterilor noștri deosebiți. Voi ați fost adevăratele noastre forțe motrice, aducând entuziasm și susținere la fiecare meci. Sunteți inima și sufletul echipei noastre, iar triumful nostru este și meritul vostru. 🙏
Campioana sezonului 2022-2023, FC Viitorul Onești este o adevărată legendă în devenire. Promitem că vom continua să strălucim și să ne depășim limitele în competițiile viitoare. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul vostru constant și iubirea voastră necondiționată!💚🤍💚

Leave a comment

Newsletter

Aboneaza-te la noutatile echipei noastre!

[mc4wp_form id="838"]