Primul Suporter!!!

📣 Dragi suporteri, dragi prieteni,
La 8 ani distanță de la debutul nostru în prima competiție sportivă, am reușit să îndeplinim un vis ce pentru noi, suporteri ai văii Trotușului, a fost pentru mulți ani de neatins: promovarea în liga a 3-a!
Plecând la drum, așa cum știți, sub denumirea satului din care am făcut parte, Viitorul Curița, mai nou devenind sau în devenire – Viitorul Onești, am reușit de la o echipă în liga a 4-a, să avem astăzi un număr de peste 200 de copii legitimați, 10 grupe, 10 antrenori bine pregătiți și 10.000 mp de teren alocați pentru o baza sportivă de “nota 10”. Bază sportivă ce, sperăm noi, va fi sediul unei viitoare academii listate la Federația Română de Fotbal!
Un proiect pe cât de frumos pe atât de greu, un proiect ce, fără să fiu subiectiv, este printre cele mai ample la nivel național, un proiect privat, supravegheat atent, un proiect în care fiecare leu trebuie gestionat cu atenție, un proiect născut și continuat pentru VIITORUL copiilor noștri!
Nu cred că trebuie să scot încă o dată în evidență importanța sportului în viața de zi cu zi a copiilor. Consider că sportul face parte din educație, că dintre „a trata” anumite boli și „a le evita”, este clar prioritar pentru mine, pentru noi, a educa corect tinerele generații!
Sâmbătă, la baza sportivă din Filipești, va începe noul nostru drum, un drum presărat, sperăm noi, cu multe victorii. Astăzi, în acest moment important pentru noi toți, fac apel și invit pe oricare dintre voi să vă alăturați debutului nostru în Liga a 3-a.
Autorități, companii mici și mari, simpli suporteri, e momentul să strângem cu toții rândurile și să repunem pe harta fotbalului românesc Valea Trotușului și Oneștiul!
Este un moment în care micile orgolii nu trebuie să-și mai facă loc între iubitorii fotbalului. Noi nu suntem Dinamo, Steaua, Rapid și nici măcar VIITORUL marelui Hagi. Suntem o mică comunitate ce a fost văduvită atâția ani de plăcerea golului în direct și TREBUIE să fim împreună! Este un moment în care chiar și simpla prezență în tribunele cochetei noastre arene poate fi un sprijin important pentru noi, toți cei implicați în acest frumos proiect.
Vă aștept, deci, începând cu acest moment 0 pentru noi, lângă noi, lângă VIITORUL fotbalului oneștean!
„Educație prin sport” nu este doar sloganul nostru, ci deviza noastră, iar „Fotbalul la noi acasă” nu este doar celălalt slogan al nostru, ci faptul că ⚽️ rotundă a revenit la noi.
Acasă!
Vă salut cu deosebit respect, eu, primul suporter al acestor copii minunați, M.F. 💚🤍💚

Leave a comment

Newsletter

Aboneaza-te la noutatile echipei noastre!

[mc4wp_form id="838"]